АНАЛІТИЧНА МОДЕЛЬ ВИЗНАЧЕННЯ СЕРЕДНЬОГО ЧАСУ ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ ІНЖЕНЕРНО-РАДІОЕЛЕКТРОННОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИ УПРАВЛІННІ ВІДНОВЛЕННЯМ РАДІОЕЛЕКТРОННОЇ ТЕХНІКИ - Evgen A. Yufa (Sučasnì Informacìjnì Tehnologìï u Sferì Bezpeki ta Oboroni)
Розглядається варіант аналізу системи управління інженерно-радіоелектронним забезпеченням із запропонованою формалізацією функціонування системи інженерно-радіоелектронного забезпечення при управлінні відновленням радіоелектронної техніки. Для аналітичного опису системи управління інженерно-радіоелектронного забезпечення використовується апарат мереж масового обслуговування. Запропонована інтерпретація функціонування системи інженерно-радіоелектронного забезпечення при управлінні відновленням радіоелектронної техніки на основі орграфа, яка дозволяє проводити чисельні дослідження системи інженерно-радіоелектронного забезпечення при управлінні відновленням радіоелектронної техніки.