Економічна та біоенергетична оцінка ефективності виробництва насіння салату посівного Lactuca sativa L. в умовах Полісся України - Н. В. Лещук; І. М Панькова; Ю. Л. Стефківська (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Науково обґрунтувати структуру матеріальних витрат, розрахунку показників економічної ефективності та біоенергетичної оцінки технологічних елементів виробництва насіння сортів салату посівного Lactuca sativa L. усіх різновидностей в умовах Полісся України.