Проблеми і перспективи правового регулювання аудиторської діяльності в Україні: освітній аспект - Y. V. Tsyhanok (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Статтю присвячено аналізу законодавчих ініціатив Міністерства фінансів України щодо правового регулювання аудиторської діяльності, зокрема, в частині кваліфікаційних вимог до фізичних осіб, що мають намір здійснювати аудиторську діяльність. Наразі, у чинній редакції Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» чітко закріплено, що такі особи повинні мати вищу освіту. І це також узгоджується із нормами чинного Закону України «Про освіту».