Правові засади застосування цифрових технологій у земельній політиці України - N. V. Ilkiv (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Статтю присвячено дослідженню стану та перспектив правового регулювання застосування цифрових технологій як інструменту державної земельної політики та як важливої складової правового механізму реалізації земельних прав.