Az ipari katasztrófák kriminalitása - Szilveszter Dunavölgyi; Katalin Tilki (Belügyi Szemle)
Az elmúlt 15 év nagy ipari katasztrófáinak értékelését követően a szerzők rámutatnak a büntetőjog és a joggyakorlat dinamikus reakciójára.