Академик проф. др Давор Крапац: МЕЂУНАРОДНО КРИВИЧНО ПРОЦЕСНО ПРАВО - ОРИС ПОСТУПКА ПРЕД МЕЂУНАРОДНИМ КРИВИЧНИМ СУДОВИМА - Миодраг Н. Симовић (Годишњак Правног факултета у Бањалуци)
Међународно кривично право обухвата све норме које од- ређују, искључују или на неки други начин регулишу одговорност за злочине по међународном праву. Злочини по међународном пра- ву су сви они који укључују директну индивидуалну кривичну од- говорност по међународном праву.