ОСОБЛИВОСТІ ДИСЦИПЛІНАРНОГО ЗВІЛЬНЕННЯ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ЗА ВЧИНЕННЯ КОРУПЦІЙНИХ ПРАВОПОРУШЕНЬ - I.V. Shulzhenko (Економіка та право)
Стаття присвячена комплексному дослідженню і науковому аналізу чинного антикорупційного законодавства, яке регулює притягнення державних службовців до дисциплінарної відповідальності у вигляді дисциплінарного звільнення за вчинення корупційних правопорушень, внесено пропозиції щодо удосконалення чинного законодавства у цій сфері.