УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ МАТРИЧНОГО БІЗНЕС-МОДЕЛЮВАННЯ ЯК ІНСТРУМЕНТУ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ (НА ПРИКЛАДІ ГІРНИЧО-ДОБУВНИХ ЗАЛІЗОРУДНИХ ПІДПРИЄМСТВ КРИВБАСУ) - Yu. O. Leheza; T. V. Khailova; O. V. Rozhenko; I. M. Zalialova (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Обґрунтовано необхідність і доцільність застосування матричних методів аналізу господарської діяльності суб’єктів підприємництва. Удосконалено методику проведення матричного бізнес-моделювання, а саме в частині формування системи показників оцінки та розгляду його результатів.