John M. Kelly, Historia zachodniej teorii państwa. Oprac. Bogdan Szlacha, 2006 - Łukasz Machaj (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: John M. Kelly, Historia zachodniej teorii prawa. Oprac. Bogdan Szlachta, Wydawnictwo WAM. Kraków 2006.