اعتباربخشی روش ارزیابی مواجهه شغلی با ترشیو بوتیل مرکاپتان با استفاده از GC-MS - Rezvan Zendedel; Seyed Mohammad Sadat; Farzad kobarfard; Samira Eslamizad (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: ترشیو بوتیل مرکاپتان به عنوان یکی از مهمترین ترکیبات بودارکننده گاز طبیعی استفاده میگردد. مواجهه با غلظتهای بالای این ماده، منجر به اثرات تحریک کنندگی در انسان میشود. مواجهه شغلی با مرکاپتان‌ها با استفاده از کروماتوگرافی گازی با دتکتور فوتویونیزاسیون شعلهای بر اساس روش NIOSH به شماره2542 تعیین میگردد. هدف این مطالعه ارائه روشی برای نمونه برداری و آنالیز برخی ترکیبات بودار کننده در گاز طبیعی با استفاده از GC-MS میباشد.