Kominterne no cita skatpunkta - Guna Zariņa (Latvijas Universitātes Žurnāls. Vēsture)
Recenzija par grāmatu: Brigitte Studer. The Travellers of the World Revolution. A Global History of the Communist International. London 2023. 496 p. ISBN 978-1839-768-01-9