Gender je kategorií, která slouží výhradně k legitimizaci nerovného rozdělování. Rozhovor Marcely Linkové s Gerlindou Šmausovou - Marcela Linková (Gender a Výzkum)
Marcela Linková Talks to Gerlinda Šmausová