Het universiteitspastoraat: een veelzijdig domein - Martijn Steegen (Handelingen)
Van 16 tot 20 juni 2025 organiseerde de Conference of European University Chaplains (www.ceuc.org) haar jaarlijkse conferentie in de Oude Abdij te Drongen, bij Gent. Tijdens deze jaarlijkse conferentie ontmoetten een tachtigtal Europese universiteits- en hogeschoolpastores elkaar.