مروری بر ساختارهای بسته بندی انعطاف پذیر چند لایه - امیر حسنوند (علوم و فنون بسته بندی)
فیلم بستهبندی، متشکل از پلاستیک بسیار نازکی است که مولفه اصلی آن مواد پلاستیکی و الاستومری است. به طور کلی، فیلمها برای محافظت از کالا در برابر عوامل آسیب رسان استفاده میشوند. تقریباً هر پلاستیکی را میتوان به صورت فیلم ساخت، اما مطالعه حاضر فقط مواردی را که برای بستهبندی بصورت تجاری استفاده میشوند، مورد بحث قرار میدهد. در این پژوهش به مطالعه انواع پلیمرهای متداول مورد استفاده برای برنامههای بستهبندی انعطافپذیر در تمامی صنایع و راهبرد انتخاب پلیمر به جهت تولید   فیلمهای متناسب نیاز و نقش فیلمهای بستهبندی انعطافپذیر در زنجیره تامین مواد غذایی و نقش فیلمهای بستهبندی انعطافپذیر در تجهیزات پزشکی و انواع مواد استفاده شده در بستهبندی انعطافپذیر چند لایه پرداخته میشود. و همچنین به مطالعه خصوصیات حرارتی و مهر و موم پلیمری و ارائه برنامههایی کاربردی برای سازههای فیلم بستهبندی انعطافپذیر، فیلمهای دو محوره و چند محوره پرداخته میشود. و در آخر نگاهی به فناوری ساختارهای فیلم انعطافپذیر چند لایه و فهرستی از پلیمرهای مورد استفاده برای تولید لایه‌های حائل معمولی، لایههای حجیم،  لایههای رابط یا درزگیر برای پیکربندهای لایه‌ای به جهت کاربردهای متنوع شرح داده میشود.