Електронні консультації як засіб залучення громадян до прийняття рішень - V.O. Pankratova (Аналітично-порівняльне правознавство)
Стаття присвячена аналізу електронних консультацій як засобу залучення громадян до прийняття рішень на державному та місцевому рівнях. Визначено, що електронні консультації є формою електронної участі, яка дозволяє охоплювати широкий спектр тем чи проблем, включаючи зміни до законодавства, проблеми навколишнього середовища, покращення послуг тощо, і з можливістю залучити до обговорення широке коло зацікавлених суб’єктів.