İLKÖĞRETİM ONLINE: İLKÖĞRETİM ALANINDA İLK ELEKTRONİK DERGİ ÇALIŞMASI - Arif Altun; Gülşen Bağcı Kılıç; Petek Aşkar; Sadegül Akbaba Altun; Sinan Olkun; Zülbiye Toluk (Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi)
.