Оскарження постанови нотаріуса про відмову вчинення нотаріальної дії - V. V. Zaborovskyy; M. V. Mendzhul; V. P. Fennych (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Наукова стаття направлена на розкриття особливостей оскарження відмови у вчиненні нотаріальних дій у судовому порядку. Досліджується значення нотаріальних дій в механізмі реалізації цивільних прав та обов’язків, вказуються наслідки відмови у вчиненні нотаріальної дії.