ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАХОДИ З ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ МАШИНОБУДІВНОГО КОМПЛЕКСУ РЕГІОНУ - T.M. Chumakova (Економіка та право)
Розглянуто необхідність створення комітету з підтримки та розвитку машинобудівного комплексу регіону при Луганській обласній адміністрації. Розкрито його сутність, структуру, функції та механізм функціонування.