Anmeldelse af Lisa Westfelt: Migration som straff? Utvisning på grund av brott 1973-2003 med fokus på flyktingskydd - Annika Elisabet Suominen (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Review of Lisa Westfelt: Migration som straff? Utvisning på grund av brott 1973-2003 med fokus på flyktingskydd.