ПОНЯТТЯ І СТРУКТУРА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО КАПІТАЛУ: ЕВОЛЮЦІЯ І СУПЕРЕЧНІСТЬ ТРАКТУВАНЬ - Yu.V. Dyachenko (Економіка та право)
Досліджено еволюцію поглядів на поняття «інтелектуальний капітал», визначено причини різного трактування і структури інтелектуального капіталу в науковій літературі.