KIM SĄ ‘PEDARI SENATORES’ I DLACZEGO SIĘ ICH TAK NAZYWA; A TAKŻE CO OZNACZAJĄ SŁOWA Z PRZECHODNIEGO EDYKTU KONSULÓW: ‘SENATOROWIE I CI, KTÓRYM WOLNO WYRAŻAĆ ZDANIE’ AULUS GELLIUS, NOCE ATTYCKIE 3,18 TEKST - TŁUMACZENIE - KOMENTARZ - Anna Tarwacka (Zeszyty Prawnicze)
KIM SĄ ‘PEDARI SENATORES’ I DLACZEGO SIĘ ICH TAK NAZYWA; A TAKŻE CO OZNACZAJĄ SŁOWA Z PRZECHODNIEGO EDYKTU KONSULÓW: ‘SENATOROWIE I CI, KTÓRYM WOLNO WYRAŻAĆ ZDANIE’ AULUS GELLIUS, NOCE ATTYCKIE 3,18 TEKST - TŁUMACZENIE - KOMENTARZ