ФІНАНСОВЕ РАХІВНИЦТВО В ДІЯЛЬНОСТІ ДЕРЖАВНИХ ОРГАНІВ УПРАВЛІННЯ - Дмитро Лиштван (Економіка та суспільство)
У статті розкриті обґрунтована роль державних органів управління у розвитку інформаційної інфраструктури державних фінансів. Розвинута фінансова система сприяє економічному зростанню, створюючи умови для інвестицій, розвитку ринків та підтримки підприємницької активності. Фінансове рахівництво виступає сприяє розвитку інших галузей економіки, інноваціям та підтримці підприємництва, що стимулює підвищення життєвого рівня суспільства. Доведено, що надання своєчасної і достовірної інформації державними органами управління забезпечує прийняття ефективних рішень, що сприятимуть розвитку країни. Встановлено, що постійний моніторинг та удосконалення інформації, що висвітлюється сприятиме нарощенню фінансової стабільності держави. В статті автор акцентує увагу на необхідності висвітлення достовірної інформації та її ґрунтовного аналізу для прийняття ефективних рішень.