Jornada sobre les claus de la reforma de la Llei general tributària - Ana Maria Delgado (IDP)
El 31 d’octubre de 2016, els Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC, en el marc del màster universitari de Fiscalitat, han organitzat la VIII Jornada sobre Problemes Actuals de Fiscalitat. En aquesta ocasió, la jornada s’ha dedicat a les claus de la reforma de la Llei general tributària (http://symposium.uoc.edu/go/reforma-tributaria-2016). La direcció de la jornada va ser a càrrec de la Dra. Ana María Delgado García, catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat Oberta de Catalunya, i del Dr. Rafael Oliver Coll, assessor fiscal i consultor de Fiscalitat de la Universitat Oberta de Catalunya.