Виклики та перспективи застосуванні інноваційних технологій в сфері охорони здоров’я (трансплантологія і ДРТ) та проблеми забезпечення конфіденційності медичної інформації у воєнний час - V. V. Zaborovskyy (Аналітично-порівняльне правознавство)
Вказується, інформаційні технології мають значний вплив на всі сфери суспільного життя, зокрема, й на сферу охорони здоров’я. Як інформаційні технології, так і застосування їх у сфері охорони здоров’я, неодноразово були предметом нашої наукової розвідки. В умовах повномасштабної війни, без сумніву, цифровізація медичної сфери України набуває особливого значення, оскільки забезпечує оперативний доступ до баз медичних даних, суттєво покращує координацію надання медичної допомоги, а отже, сприяє збереженню здоров’я населення.