Släktforskarnas årsbok (1988–2024) till minne - Michael Lundholm (Släkthistoriska Studier)
Efter 37 årgångar ska Släktforskarnas årsbok läggas ned. Här reflekteras över årsbokens betydelse och nedläggningens konsekvenser.