Самозапилення нових інтродукованих сортів нектаріну (Prunus persica L. Batsh var. Nucipersica (Suckow) Sc)* - Т. В. Шишова (Plant Varieties Studying and Protection)
На основі вивчення ступеня самоплідності інтродукованих у Криму генотипів нектаріну рекомендовано два крупноплідні сорти для селекції і виробничого випробування.