Crònica legislativa de Catalunya. Primer semestre de 2024. - Joan Ridao i Martín (Revista de Llengua i Dret - Journal of Language and Law)
La crònica recull les disposicions generals i els actes administratius del Govern de la Generalitat de Catalunya, en absència d’activitat legislativa del Parlament en aquest terreny. Com és habitual, l’activitat reglamentària examinada fa referència a les normes que regulen els usos, els drets i el règim jurídic del català i de l’aranès durant el període de referència, entre les quals sobresurt el Decret 91/2024, de 14 de maig, del règim lingüístic del sistema educatiu no universitari, que fou suspès cautelarment pel TSJC en espera del pronunciament del TC sobre el marc lingüístic educatiu adoptat el 2022. També s’hi inclou el detall de l’activitat de foment de la normalització lingüística i els processos selectius i de capacitació del personal, i es consigna la jurisprudència ordinària més rellevant.