ОСОБЛИВОСТІ ПІДХОДУ ДО ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В НІМЕЧЧИНІ - N.M. Dyatlenko (Економіка та право)
Розглянуто проблеми кодифікації господарського та цивільного права Німеччини, визначено концептуальні положення правового регулювання господарської діяльності Німеччини.