Dom til psykiatrisk behandling af ikke-utilregnelige lovovertrædere - erfaringer fra en psykiatrisk afdeling - Peder Knudsen; Jørgen Remvig (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.