Вігна (Vigna Savi.) – перспективна культура для України: значення, біолого-екологічні особливості та продуктивний потенціал рослин - О. П. Бондарчук; Д. Б. Рахметов; О.М. Вергун; С. О. Рахметова; А. М. Дауді (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. На основі аналізу національних та іноземних наукових літературних джерел, інформаційних ресурсів і результатів попередніх досліджень оцінити біолого-екологічні особливості і продуктивний потенціал видів рослин роду Vigna та визначити перспективи їх інтродукції в Україні.