Мультивимірна модель бібліотечного простору в епоху конвергенції: зарубіжний науковий дискурс - Олександр Сідина (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук)
Метою статті є дослідження мультивимірної моделі бібліотечного простору в епоху конвергенції, представлені в рамках сучасного зарубіжного наукового дискурсу.