КРІТЕРІАЛЬНІ ПОКАЗНИКИ ОЦІНКИ МАРКЕТИНГОВИХ ІНВЕСТИЦІЙ - O.V. Kendyukhov; O.V. Kyzmenko (Економіка та право)
Проаналізовано основні підходи та розроблено систему критеріальних показників оцінки ефективності маркетингових інвестицій.