ПРЕДМЕТ НАДРООХОРОННОГО ПРАВА - Р.С. КІРІН (Економіка та право)
Проаналізовано окремі види надрових відносин, які складають предмет надроохоронного права. Виявлено істотні особливості відносин, зумовлені охороною об’єктів і ресурсів надр, як об’єктів права власності Українського народу. Запропонова но класифікаційні групи відносин у сфері охорони надр, які закладуть основи для розвитку і становлення системності надроохоронного права та виявлення його кодифікаційного потенціалу.