Forrónyomon üldözés élet elleni bűncselekmény nyomozásában - Gyula Bogdány (Belügyi Szemle)
A szerző egy konkrét eset részletes bemutatásán keresztül áttekintést nyújt az emberölési ügyek feltárásának folyamatáról és kényes pontjairól.