Краєзнавчий відеоконтент бібліотеки на YouTube-каналі - Євген Забіянов; Тетяна Новальська (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук)
Мета статті – проаналізувати краєзнавчу складову відеоматеріалів бібліотек на відеохостингу YouTube та виявити специфіку краєзнавчої бібліотечної діяльності у цьому мультимедійному середовищі.