ПРАВОВИЙ РЕЖИМ МАЙНА КОМУНАЛЬНОГО УНІТАРНОГО ПІДПРИЄМСТВА - I.V. Trush (Економіка та право)
Досліджено правовий режим майна комунального унітарного підприємства, визначено особливі правові форми здійснення права комунальної власності. Обґрунтовано доцільність збереження на даному етапі економічного розвитку України інституту права господарського відання та права оперативного управління.