Predicció de vida en estructures. Estudi i tractament de la durabilitat estructural. Una ressenya breu - Sergio Oller; Eugenio Oñate (Temes de Disseny)
Aquest treball és una ressenya breu sobre el problema de la predicció de vida, o estudi de la durabilitat, dels materials estructurals sotmesos a accions mecàniques, tèrmiques i químiques. Aquest article està enfocat a les tècniques numèriques i ressalta la potencialitat d'aquest tipus d'eina en l'estudi d'estructures sotmeses a fenòmens altament complexos i acoblats.