Multidisciplinary approach to nitric oxide signaling: Focus on gastrointestinal and central nervous system - Stojanović Marija; Šćepanović Ljiljana; Hrnčić Dragan; Rašić-Marković Aleksandra; Đurić Dragan; Stanojlović Olivera (Vojnosanitetski Pregled)
[Projekat Ministarstva nauke Republike Srbije, br. 175032]