Особливості сезонного розвитку Arundo donax var. versicolor Mill. (Stokes) в умовах Національного ботанічного саду імені М. М. Гришка НАН України - Т. О. Щербакова (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Виявити фенологічні та морфологічні особливості росту й розвитку арундо очеретяного [Arundo donax var. versicolor (Mill.) Stokes] в умовах Національного ботанічного саду імені М. М. Гришка НАН України (НБС).