Istraživanje ponašanja komponenti kompozitnog panela s integriranom čeličnom jezgrom - Paulina Krolo; Antonio Bakran; Lazar Lukačević; Natalija Bede Odorčić; Ivan Palijan; Tomislav Prlić; Mladen Bulić (Zbornik Radova)
U radu je predstavljeno istraživanje u okviru znanstvenog projekta ZIP UNIRI „Istraživanje ponašanja komponenti kompozitnog panela s integriranom čeličnom jezgrom“. Cilj znanstvenog projekta je pružiti bolje razumijevanje o ponašanju komponenti inovativnog konstruktivnog panelnog sustava kako bi se istražio potencijal njegove primjene u građevinarstvu.