Чисельне моделювання внутрішніх течій у резервуарах з перегородками - Vasyl Kovalev; Oleksandr Shibaev; Wei Chenyu (Mechanics and Advanced Technologies)
У пропонованій статті наведено матеріали експериментальних та математичних досліджень внутрішніх інерційних течій нестисливої рідини при її коливаннях у резервуарах. Проведений аналіз сучасних проблем, пов’язаних зі шкідливим впливом резонансних плескань рідини на конструкції резервуарів, а також на траєкторію та характер руху самого об’єкта з рідиною.