Workshop for å stimulere til artikkelskriving - Kristin Elise Bekkevoll Rørmark; Hege Kristin Aslaksen Kaldheim; Brita Fosser Olsen; Matias Rasi; Astrid Birgitte Wevling; Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Inspira)
Betydelig fagutviklings- og forskningsarbeid som blir utført i praksis blir ikke publisert, og blir dermed ikke delt med andre. Dette kan være arbeid som gjøres innenfor en profesjon, eller også på tvers av profesjoner. Fagutvikling og forskning som gjøres innenfor spesialitetene intensiv-, operasjons- og anestesisykepleie bør publiseres slik at andre kan lære av og bygge videre på resultatene.