Kırıkkale Şehir İçi Ulaşımda Alternatif Sistem Değerlendirmesi - Adem KABLAN; Battal DOĞAN (Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi)
Kırıkkale Şehri İçin Uygun Olduğu Düşünülen Tramvay Hattına Ait Tasarımların Yapılması. Ayrıca Bu Tasarımlar Sonucu Elde Edilen Yatırım Maliyeti ve İşletmenlik Maliyeti Analizlerinin Yapılması. Proje Hakkında Sonuçlar ve Değerlendirmelerin Yapılması.