مروری بر پوششهای ضدعوامل زیستی - محمدرضا منشی; لیلا ترکیان; رامین خواجوی; داود زارعی (مطالعات در دنیای رنگ)
رشد جلبک و خزه از طریق ایجاد بیو فیلمها و یا رسوبات بیولوژیکی بر روی سطوح در معرض آب بعضا موجب ایجاد مشکلات می شود. روش های متعددی جهت مبارزه با ایجاد رسوبات بیولوژیکی بکار گرفته شده است که شناخت و ارزیابی این راهکارها و بررسی مزایا و معایب آن ها ضروری می باشد. در این مقاله انواع پوشش های های ضد رسوب بیولوژیکی شامل پوشش های غیر سمی، پوشش های حاوی زیست کش و پوشش های نوین حاوی نانو مواد مورد مطالعه و ارزیابی قرار گرفته است و دیدگاهی در خصوص آینده استفاده از آنها ارایه گردیده است.