Про публіцистику воєнного часу - Володимир Огризко (Український інформаційний простір)
Ці тексти, зібрані під однією обкладинкою з переконливою назвою «Не бійсь, не зраджуй, не мовчи», автор написав у час війни. Вони є чесним і безкомпромісним дослідженням драматичних і трагічних подій в Україні, на інформаційному бойовищі зокрема.