Az információmegosztás és az információbiztonság viszonyának alakulása az Egyesült Államokban - Zoltán Ádány (Belügyi Szemle)
9/11-et követően az amerikai kormány bejelentette az információmegosztás elsőbbségét, jelentősen megkönnyítve ezzel a titkosszolgálati közösség tagjai számára a minősített információkhoz való hozzáférést. A szerző bemutatja, hogy a Wikileaks-botrány azonban megingatta ezt a rendszert, és új egyensúlyt követel az információmegosztás és az információbiztonság között.