Med ljudmi in tehnologijo - Tisa Kučan Lah; Tanja Ahlin (Svetovi)
Dr. Tanja Ahlin kot postdoktorska raziskovalka sodeluje z Oddelkom za antropologijo Univerze v Amsterdamu in Amsterdamskim inštitutom za globalno zdravje in razvoj. V svojem raziskovalnem delu se ukvarja z uporabo digitalnih tehnologij na področju zdravstva in skrbstva. Na podlagi terenskega dela v Kerali v Indiji in Omanu je napisala knjigo Calling Family (Klicanje družine, 2023, Rutgers University Press), ki jo je posvetila raziskavi skrbstva na daljavo v indijskih družinah. Trenutno se ukvarja z vprašanjem vloge socialnih robotov v skrbi za starejše.