Система ціннісних орієнтацій як складова професійно-комунікативної культури у підготовці майбутніх сімейних лікарів - Olha Nalyvaiko (Педагогічний дискурс)
У статті автором здійснено аналіз системи ціннісних орієнтацій, виокремлено складові професійно-комунікативної культури у підготовці майбутніх сімейних лікарів. Визначено психолого-педагогічні функції лікаря у професійній діяльності, їх роль у результативності професійної ефективної взаємодії в системі лікар-пацієнт.