НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПОРЯДКУ І СТРОКІВ УТИЛІЗАЦІЇ ЕЛЕКТРОННИХ ВІДХОДІВ - Yu.E. Shulaeva (Економіка та право)
Проведений аналіз законодавства, регулюючого порядок і строки списання морально або фізично застарілого електричного й електронного обладнання з балансів підприємств в Україні, у країнах ЄС і США. Обґрунтовано доцільність внесення доповнень і коректив у діюче законодавство України, керуючись досвідом розвинених країн.