Traduir teatre al segle XXI - Maria Moreno i Domènech (Quaderns)
Aquest text comenta els preparatius i les aportacions de la taula rodona «Traduir teatre al segle xxi» formada pels traductors Eduard Bartoll, Maria Bosom, Miquel Cabal Guarro i Anna Soler Horta. L’escrit fa esment del context en què sorgeix aquesta taula i destaca la rellevància de les aportacions dels diversos ponents.